Felisatti TP617 Titreşimli Zımpara Makinası

Felisatti TP617 Titreşimli Zımpara Makinası

Marka
Stok Kodu
TP517
Fiyat
120,00 EUR + KDV
Havale
4.989,60 ₺ (%1,00 havale indirimi)
*840,00 ₺ den başlayan taksitlerle!!
5.040,00 ₺
Kargo bedava
Stoktan Teslim

Ürün  Özellikleri

Voltaj: 220V

Güç Tüketimi: 430 W

Rölanti: 11500/dakika

Felisatti TP617 Titreşimli Zımpara

Yüksek performans ve uzun ömürlü zımpara makineleri tozlu ortamlarda çalışmak için dizayn edilmiştir. 2 farklı etki alanı ile düzgünleştirme yada işi bitirmek için çok idealdir. Yapışkanlı dış hatlar bulunan zımpara kağıdını sıkması için ekstra güçlü kelepçeler bulunmaktadır. Aliminyum işlerinde (araba aliminyumlarında) ve duvar zımparalama işlemlerin de de kullanılmaktadır. Felisatti ürünün daha uzun ömürlü olması için emme ve soğutma yollarını her çalışmadan sonra temizlemenizi önermektedir.

Kullanım Amacı


Cihazın Kullanımı ve Bakımı

Cihazı zorlamayın, doğru iş için doğru cihaz kullanın.

Cihazın şalteri doğru bir şekilde çalışmıyorsa cihazı kesinlikle kullanmayın. Elektrik şoku riski teşkil edilebilir.

Cihazın üzerinde herhangi bir ayarlama, aksesuar değişimi veya cihazı kaldırmak istediğinizde cihazın elektrik ile bağlantısını kesin.

Kullanılmayan boşta duran cihazları çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayın ve cihazı kullanmayı ve bu kılavuzdaki talimatları bilmeyen kişilerin kullanmasına izin vermeyin.

Toz Emme

Elektrikli süpürgeyi toz emme borusuna bağlayın. Bu şekilde toz elektrikli süpürge tarafından emilecektir. En iyi sonuçları almak için toz çantasını düzenli olarak boşaltın.

UYARI: Metal zımparalarken kıvılcımlar oluşur, toz torbasını kullanmayın ve diğer insanları ve yanıcı maddeleri çalışma alanından uzak tutun. Toz cihazın içine kaçmamalı aksi halde elektrik arızalarına sebep olabilir.

Cihaza düzenli olarak bakım yapın, kırık ve hasarlı parçası olup olmadığını kontrol edin, eğer bir sorun varsa teknik servise danışın.

Özel Güvenlik Talimatları

Bu cihaz ıslak zımparalama için uygun değildir. Uygulama esnasında asla su kullanmayın. Ayrıca ıslak zımpara için kullanılan zımpara kağıdını kullanmayın.

Metal ve odun için aynı zımpara kağıdını asla kullanmayın.

Bu cihazı kullanırken her zaman toz maskesi kullanın.

Hareket eden zımpara kâğıdına dokunmayın.

Yıpranmış, zarar görmüş zımpara kâğıtlarını kullanmaya devam etmeyin. Asbeztoz içeren materyaller ile çalışmayın.(mengene)


 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Felisatti TP617 Titreşimli Zımpara Makinası TP517
Felisatti TP617 Titreşimli Zımpara Makinası

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.